Svar på spørsmål del 1!

Halla!

Her kommer noen svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Som dere ser så har jeg byttet blogg, så dette er min nye og det er her jeg kommer til å blogge fra nå av :)!

Hvor langt hår har du?
Jeg har ganske langt hår, nå går det vel godt under puppene, ca ned til navlen. Bak er det noe lengre :)

Hvilken SATS trener du på?

Trener mest på SATS Storo! Storfornøyd!driver du med sport?
Nei, jeg driver ikke med noen spesiell sport nå... Skulle gjerne gjort det, men føler jeg rett og slett ikke har nok tid til å holde på med noe fast. SATS er veldig fleksibelt ettersom du selv kan velge når du skal trene og hvordan, trives godt med det.

Hvilken sminke bruker du?
Bruker ikke så mye sminke til hverdags, men er flittigbruker av øyenskyggen MAC i sort. Sitter utrolig godt om du bruker primer eller en form for consealer under, perfekt. Eller, så kan jeg bruke solpudder når jeg skal pynte meg eller gjøre noe ekstra. I tillegg om det er helt forferdelig og jeg har ille dager, kan jeg bruke noe consealer.

 


værste marerittet?
Deeeet må defiinitivt være å miste bestevenninnen min, Margrete. Helt klart, da hadde jeg ... vet ikke jeg. Satt meg i fosterstilling i dusjen og blitt der, som Andreas på paradise så fint sa det.

Hvilken shampoo bruker du?
Jeg bruker Redken - den oransje typen for farget hår, utrolig bra og anbefales alle som ønsker pleie til farget hår! Også utrolig god på sommeren!

Yndlings butikk?
Det må vel bli Bik Bok. Finner nesten alltid noe jeg blir glad i der og går nesten aldri tomhendt ut. Egentlig ikke så bra, for min kjære lommebok.
 
Hvor går du til frisøren?
Auster Storo, har egen og fast frisør der, helt ekstremt fornøyd! Unner de alle kunder de kan få.
Derimot Nikita på Storo - aldri gå hit. Da jeg var der stresset friøsren min bare med å bli fortest mulig ferdig, hun var lite imøtekommende, sur og stresset. Håret mitt - snakker vi ikke om.

Hvem er bestevennen din?
Margrete Wøien, forever and ever.
 

Loveyou <3
 
yndlingsplagget ditt?
Mååå være jeans. Har over 140 ulike jeans hihi.

hvorfor blogger du?

Gir meg selv en god oversikt over hva jeg gjør i ulike perioder, dager osv. Får vist litt hvem jeg er og hva jeg liker i tillegg til at jeg kan tipse og dele erfaringer med dere som jeg også kan få gode tilbakemeldinger på! Alltid gøy å dele litt på erfaringer!

Favoritt sted ?
Syden!

Favoritt reise ?
 Margrete og min sin årlige TYRKIATUR! Og gjett hva, vi skal tilbake 14 Juni! HELL YEAH BITCHEZ!
 

Vannscooter. Hahah armene mine ble helt ødelagt etter dette, greide jo ingenting. Margrete bare lo av meg...

Favoritt rett?
Det varierer faktisk veldig til ulike tider, men en vinner som alltid er der er vel så uriginalt som TACO.

Favoritt antrekk?
Favorittantrekkene mine er vel egentlig det jeg pleier å ha på meg når jeg skal på fest eller ut på byen! Eller skal pynte meg i det hele tatt tenker jeg!


Kjolen jeg har på meg på bildet er HERFRA.

Hvem blogger leser du?
Er innom så og si alle de som kommenterer min for å se hva slags lesere jeg har :) Også leser jeg fast de fleste som er på toppen på blogg listen + noen ekstra. www.nettenestea.com er en favoritt.

hvordan har du laget det designet?
Hehe, er ikke akkuratt noe geni der altså. Rett og slett design fra KITTHS!

hvilke land har du vært i ?
 Hmm, dette kan ta tid å tenke på. Norge, Sverige, Danmark, Sør-Korea, Hellas, Tyrkia, Tyskland, Polen, Italia, Frankrike, Spania, Portugal. Det var de jeg kom på i farten, men er sikker på at det er fler! I Hellas har jeg jo vært over 10 ganger på ulike steder og øyer, hehe. Tyrkia drar jeg til for 3. gang nå på venninnetur, elsker det landet og anbefaler ALLE å dra dit når dere skal på ungdomsturer alene! Go for it!

Hvor ofte klipper du håret ditt?
Klipper det 1 gang i mnd og tar ca 2 - 3 cm hver gang, så håret mitt vokset foooort. Blir bare mer og mer hår på hodet mitt...

Bruker du hårkur?
 Tjaa hehe, kan vel ikke si meg så veldig flink til det akkuratt. Bruker det når det står i dusjen en sjelden gang, men når jeg bruker det opp, da kjøper vi ikke inn før neste århundre, så da går jeg jo lenge uten. Gjør det egentlig bare når jeg er hos frisøren, som er sånn - 1 gang pr måned.

Hva liker du best med blogging og hva liker du minst?
 Liker best det at vi kan dele erfaringer og tips. At man kan dele litt om seg selv og hva man driver med samtidig som man får hyggelige og gode tilbakemeldinger fra folk som kanskje har gjort det samme. Det er morsomt! Også får man jo en viss oversikt selv over hva man driver med, blir litt som en ''dagbok''.

Hva jeg liker minst er vel folk som er negative eller skriver under anonyme kommentarer til andre, selvom det skjer sjelden med folk. Også er det jo det at det kan bli stress å måtte poste 3 innlegg om dagen iblandt når man kanskje ikke har tid.

Hva syns du om folk som reklamerer for bloggen sin i kommentarfelt?
Hmm, altså helt ærlig så driter jeg litt i det, for de får jo selv bestemme over hva de gjør med sin egen blogg. Har sett og fått med meg at mange blir irriterte på folk som gjør dette. Om det er en konkurranse de har eller liknende, synes jeg de skal få lov til å lage litt oppstyr med reklame om sin egen blogg for konkurranser synes folk er morsomt! MEN - om det blir hele tiden overalt, da blir det kanskje litt mye. Men som sagt - jeg bryr meg ikke så mye om hva andre gjør med sin egen blogg ettersom det er dems liv :)

Hvordan har du det akkurat nå?
 Åh, hihi så koselig spørsmål. Akkuratt nå har jeg det veldig bra :)
 
Svar på spørsmål del 2 kommer! Snakkes så lenge :) 


  

Lene Nilsen
Gode svar :)

Fin blogg :)
27.mar.2012, 15:56
URL: http://uptome.blogg.no
<3 Dexzyy.. Legg meg til som venn ! <3<3<3
SV; tusen takk, jeg liker :D
27.mar.2012, 17:03
URL: http://dexzyy.blogg.no/
veronicasolbak
Du har et av de fineste hårene jeg noen gang har sett! Likte den kjolen du hadde på "fest"bildet også :D
27.mar.2012, 17:03
URL: http://veronicasolbak.blogg.no
<3 Dexzyy.. Legg meg til som venn ! <3<3<3
SV; nå er påskekonkurransen ute, bli med du også :DD
27.mar.2012, 18:16
URL: http://dexzyy.blogg.no/
Margrete
<3 <3 <3
27.mar.2012, 19:00
Anka
Åh, så fint hår du har!!
28.mar.2012, 07:10
URL: http://akvdf.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits