Tester extensions fra Dream Extensions - bildedryss!

Da har jeg vært så utrolig heldig å få sponset exstensions fra Dream extension Det ble tilsendt i en utrolig fin og søt pakke i rosa hvor håret var knytt fast med silketråder i midten, så veldig bra ut og ga meg et bra første inntrykk! Det er lett å ta av og på seg, sitter bra og faller ikke av. I tillegg ser det veeldig ekte ut, selvom det er syntetisk hår. Jeg hadde trodd det var ekte hår om jeg ikke hadde visst det var syntetisk. Dream extension har laget et utrolig slitesterkt hår som tåler både føning med hårføner, retting og krølling, noe som er positivt med tanke på at man da kan behandle dette som sitt eget hår. Når du tar igjennom håret vil det føles helt som ditt eget hår, noe som også er pluss fra min side.

Jeg har extension som ligger på kategorien brunt hår som du finner HER, straight (altså rett hår, siden jeg har helt rett hår naturlig) i fargen Espresso Straight som du finner HER! Selv har jeg aldri brukt extensions fordi jeg har naturlig langt og veldig tjukt hår som bare har blitt tjukkere og tjukkere i det siste, men jeg ble veldig overrasket over hvordan det så ut med extensions, anbefaler til alle som ønsker en lenger lenge eller et fyldigere hår! På meg, som på bildene vist under får jeg en helt syyykt tjukk hestehale med extensions haha, ser kanksje litt rart ut, men er jo flott også! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke extensions til hverdags, men engang i blandt kunne det vært morsomt!

Lengden jeg har på extensionsene er 40,6 cm, noe som er kortere enn hva jeg egentlig har, så lengden blir det ikke noe forskjell, men tykkelsen blir jo HELT annerledes! Får jo så tjukt hår at jeg vet ikke hva haha. Anbefaler å prøve Dream extension, veldig bra! Her får dere se litt:FØR bilde


Etterbilde!
Hvordan jeg tar det på i enkle bilder:


Sånn ser det ut :) Er en del mørkere enn mitt eget hår, men ettersom håret mitt er mørkere under gjorde det ingenting. Det går ganske i ett om du ser til høyre

Løfter opp mitt eget hår og legger det oppå. Bare det øverste laget, extensionet skal ligge midt imellom ditt eget hår. Her ser man fargeforskjellen en del :)


Hestehale!


Tjukk hestehale!


Haha ja.. måtte retusjere litt

Jeg anbefaler alle å ta en titt innom hjemmesiden til Dream Extension, kjempe bra kvalitet og slitesterkt hår i tillegg til at det føles helt ekte!

//Sponset produkt og reklame - helt egne meninger

Snakkes!

 

   

☮ Sofie Gêmeos
Har blitt sponset fra de selv, og kjøpt derifra. Men nå selger jeg mitt blonde :-)
18.04.2012, 21:47
URL: http://Sofbj.blogg.no/
jesj - kommenterer alltid tilbake <3
Så fint :D
18.04.2012, 22:33
URL: http://jesj.blogg.no
aashiildaa
Åh, så fine! :)
19.04.2012, 15:36
URL: http://aashiildaa.blogg.no
Julaboo - Kommenterer tilbake
Fint
19.04.2012, 17:43
URL: http://julaboo.blogg.no
Kristine:D(Kommenterer tilbake)
wee sånn har jeg å ;)
19.04.2012, 22:22
URL: http://kriohn.blogg.no
MalinLiiknes
Så fint!
09.05.2012, 21:31
URL: http://www.malinliiknes.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits