Tester extensions fra Dream Extensions - bildedryss!

Da har jeg vært så utrolig heldig å få sponset exstensions fra Dream extension Det ble tilsendt i en utrolig fin og søt pakke i rosa hvor håret var knytt fast med silketråder i midten, så veldig bra ut og ga meg et bra første inntrykk! Det er lett å ta av og på seg, sitter bra og faller ikke av. I tillegg ser det veeldig ekte ut, selvom det er syntetisk hår. Jeg hadde trodd det var ekte hår om jeg ikke hadde visst det var syntetisk. Dream extension har laget et utrolig slitesterkt hår som tåler både føning med hårføner, retting og krølling, noe som er positivt med tanke på at man da kan behandle dette som sitt eget hår. Når du tar igjennom håret vil det føles helt som ditt eget hår, noe som også er pluss fra min side.

Jeg har extension som ligger på kategorien brunt hår som du finner HER, straight (altså rett hår, siden jeg har helt rett hår naturlig) i fargen Espresso Straight som du finner HER! Selv har jeg aldri brukt extensions fordi jeg har naturlig langt og veldig tjukt hår som bare har blitt tjukkere og tjukkere i det siste, men jeg ble veldig overrasket over hvordan det så ut med extensions, anbefaler til alle som ønsker en lenger lenge eller et fyldigere hår! På meg, som på bildene vist under får jeg en helt syyykt tjukk hestehale med extensions haha, ser kanksje litt rart ut, men er jo flott også! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke extensions til hverdags, men engang i blandt kunne det vært morsomt!

Lengden jeg har på extensionsene er 40,6 cm, noe som er kortere enn hva jeg egentlig har, så lengden blir det ikke noe forskjell, men tykkelsen blir jo HELT annerledes! Får jo så tjukt hår at jeg vet ikke hva haha. Anbefaler å prøve Dream extension, veldig bra! Her får dere se litt:FØR bilde


Etterbilde!
Hvordan jeg tar det på i enkle bilder:


Sånn ser det ut :) Er en del mørkere enn mitt eget hår, men ettersom håret mitt er mørkere under gjorde det ingenting. Det går ganske i ett om du ser til høyre

Løfter opp mitt eget hår og legger det oppå. Bare det øverste laget, extensionet skal ligge midt imellom ditt eget hår. Her ser man fargeforskjellen en del :)


Hestehale!


Tjukk hestehale!


Haha ja.. måtte retusjere litt

Jeg anbefaler alle å ta en titt innom hjemmesiden til Dream Extension, kjempe bra kvalitet og slitesterkt hår i tillegg til at det føles helt ekte!

//Sponset produkt og reklame - helt egne meninger

Snakkes!

 

 

Venninnetur til Tyrkia - Bildedryss!

Da har jeg kommet hjem fra trening med Jørgen og nå drar det snart avgårde på bussmøte når Margrete kommer til meg :) Blir litt slitsomt siden jeg er så sykt sliten og trøtt idag, men sånn er det jo. Ligger å slapper av litt nå og ser på paradise så får håpe jeg får ladet opp litt nå. Noen dager er rett og slett litt slitsomme haha, hadde så slitsomme fag idag også.. Men skal ikke klage her, har det jo så utrolig bra for tiden anyways :D

14. Juni drar Margrete og jeg på venninnetur til Tyrkia igjen, vi var der jo i høstferien på den VILLESTE turen, så det kommer til å gå over alle stokker å stein! Seriøst jeg gleder meg så sykt og det kommer til å bli en helt sinnsykt uforglemmelig tur med SÅÅÅ mye digg sol, varme, strand, bading, festing og ja.. gud vet hva. ANBEFALER ALLE Å DRA PÅ VENNINNETUR NÅR MULIGHETENE DUKKER OPP! Uforglemmelige minner!Tørker neglene med hårføner daaa...

Snakkes!


 

 

Kjæresten min!

Halla!

Jeg har vært syk en laaang periode nå, men nå begynner jeg å bli helt frisk og oppegående igjen, så da blir det litt enklere å blogge! Denne helgen har vært helt suuuperkos, og vi hadde fri på torsdag - noe som er enda bedre! Torsdag tok vi en skikkelig kosedag hvor Jørgen sov hos meg og vi så på film! Fredag var det 18 års bursdagen til to veldig gode venninner, Carina og Vilde med goood S (stemning), lørdag kos med Jørgen og igår så vi titanic i 3D.

Titanic i 3D var utroolig fin og jeg anbefaler alle å se den! Var mest kjærestepar og jenter i salen, men da vi skulle bestille tidligere på dagen, var det KUN Saga 1 og TO ledige plasser ved siden av hverandre igjen, så det var flaks og det blir fort utsolgt! Det var tilogmed for mange som hadde bestilt (ikke vet jeg hvordan det går an), så vaktene måtte komme inn å sette inn masse ekstra stoler i trappene og mellomgangene! Kvaliteten på 3Den var utrolig bra, og det gjorde filmen til de grader bra, for den er jo i og for seg selv veldig bra fra før av! Og typisk meg.. så satt jeg å gråt som en foss da det var trist, mens Jørgen bare lo av meg. Snill gutt :)

Jørgen og meg :) Kose


<3

Denne uken skal jeg skrive om extensions jeg har motatt fra LUXUSHAIR HER, som jeg er utrooolig fornøyd med! Bruker ikke extensions til hverdags, men disse er utrolig fine og ser så ekte ut at det frister til de grader! Anbefaler alle å ta en titt! Snakkes!

Shortser med nagler!

Halla!

Beklager lite blogging de siste dagene, men det er pga mye sykdom og heeftig med skole.. haha vet det ikke er noe særlig til unnskyldning, men jeg må bare beklage det. Har motatt utrolig bra og fin extensions fra Luxus hair som jeg kommer til å blogge om om ikke så lenge. Anbefaler alle å trykke dere inn på siden dems ettersom de har en utrolig kvalitet i tillegg til at håret virker så og si helt ekte. Har fri idag, så jeg sitter å leser matte til tentamen + historie innlevering, flink som jeg er! Jørgen sov over til idag og det var kjempe kos! Ellers, så blir det bursdagsfeiring for to kjempe gode jenter ikveld så det blir mrosomt! Aner enda ikke hva jeg skal ha på meg, er helt lost, men finner nok noe som sitter bra! OG - jeg har shoppet helt insane mye i det siste, har maaaaaaasse stasj å vise dere her! 

Ellers så har jeg blitt så syykt interessert i shortser med detaljer og nagler. Synes det er helt sykt kult og det gjør plagger så mye mer spritet opp! Selv skal jeg snart ta turen innom Panduro eller nettsider der de selger nagler og kjøpe meg noen pakker så jeg får dekorert mine egene shortser:) Det som er så stilig er at når du gjør det selv, så kan du lage deg unike shortser som ingen andre har like! DRIT kult. Men nå skal jeg grave meg ned i mattebøkene igjen, mens dere kan kose dere med å se på bildene av shortsene under, elsker dem!

Disse shortsene finner du HER! 

Vi snakkes! 

 

Bestilt!

//reklame innlegg

Da har jeg bestilt noen varer fra www.brandsinstyle.com! Gleder meg til de kommer i postkassen min, er masse fint på den siden og anbefaler alle å ta en liten titt! Bestilt i str Small i tskjorten og str 37 i conversene som er i burgunderrød! Har hatt lyst på dem leeenge, så det blir digg!


Suuperfine!


Har også utrolig lyst på denne! Fra Victoria Secret i str Medium!

Så klikk dere inn HER og skjekk ut!

Snakkes!

 

Koooos dag!

Ahh dagen idag har vært kjempe bra! Var på kino med Sondre og så The Hunger Games for andre gang på colosseum, haha likte den så godt! Senere på kvelden var det vors hos meg som har pågått helt til nå :) Orket ikke dra noe videre, var så sykt sliten og hadde så vondt i hodet, men det var utrolig kos med bra mennesker og kos stemning! Ikveld skal jeg faktisk prøve å ta en litt tidlig kveld, men vi får se hvordan det går hehe.. Har ikke gått så bra de andre dagene ettersom jeg har endt i køya kl 4 om natten hele ferien.. døgnrytme ass.

 

Alkoholbildeeee... vet det er fy, men hadde ikke noe passende, hehe.

Snakkes!:)

Obama synger Im sexy and I know it - sykt

Hahaha nå har jeg kommet hjem fra American pie reunion med 12 venner, utrolig koselig og kjempe morsom film! Anbefaler alle å se den! Nå ligger jeg egentlig bare i sengen og er piss trøtt, snakker med Sondre i tlf som jeg har snakket med i 2 timer eller noe.. oog Jørgen pus da :) Så kom Sondre random på denne youtube filmen som faktisk er ganske kul, se den!

 

SEEEE den haha, bra laget!


Vi snakkeees!

Cafe besøk med beste

Det er ALLTID koooooooooooooooooos <3 Skal kanskje på kino ikveld med noen folk også, gleder meg! Sliter fortsatt med å laste opp gårsdagens bilder altså, noen bilder går og andre ikke, forstår ikke hvorfor aaaaah jeg blir så oppgitt.. Men sånn erre!


Loveyou <3

Snakkes!

5 nye bikinier!

Siden den jævla blogg greia ikke vil laste opp alle de fine bildene fra den koselige dagen min igår så får jeg legge ut bilder av bikiniene jeg har klikket meg hjem! Har serr kjøpt meg 5 nye bikinier jeg... haha, nå jeg først kjøper så kjøper jeg så mye på en gang, men disse har jeg sett på en stund nå altså! Idag skal jeg på koselig middag før jeg skal sove hos Mia, det blir bra!


Elsker rødt! Du finner de HER (affiliateslink)


Farger på bikinier er så fint når man er brun!

Dette armbånder er helt nyydelig, er så keen på det... Er HERFRA

La ut bare 4 bikinier nå fordi jeg helt ærlig har klart å glemme hvilken den 5 jeg har bestilt er hahaha.... goood job Hanna. Gleder meg til å dra på middag ikveld <3 Om blogg lar meg, så kommer et kose innlegg fra igår!

Vi snakkes!

Jævla frustrasjon

AHHHHHHHHHHHHH blogg.no vil ikke laste opp NOEN bilder, jeg dævveeeeeerrr.. Serr er så mye tull her får tiden! Dere får MYE bedre innlegg med en gang det fikser seg !

Ny bikini !

Nå kommer jo sommern kjempe fort, så jeg må kjøpe meg masse nye bikinier! Elsker bikini, sommer og varme, så det kommer til å bli en veldig bra sommer. Skal også et par ganger til syden og da er jo det bankers med masse bading! Tar vel snart årets første bad også tenker jeg, haha uff jeg kommer til å dø.

Ellers så irriterer det dritten ut av meg at jeg alltid er too slow med å klikke ting hjem... Når jeg finner en kjempe fin ting og bare tar en tenkedag på om jeg skal kjøpe det eller ikke, da er det utsolgt når jeg skal ha det.. Typisk min flaks det der altså. Tenkte å vise dere et par bikinier jeg synes er drit kule, veldig enkle, men elsker farger om sommeren!

Supre begge to! ahh disse skal hjem til meg :D

Snakkes!

 

 

 

feeeest bilder

Jeg har ikke kommet meg inn på blogg.no i det siste, derfor ingen innlegg til dere, sorry! 

Igår var det kosing hos Jørgen med alle folka, kjempe hyggelig og bra stemning, men det er det jo alltid. Tenkte å legg ut et par bilder til dere så dere kan se, ble ikke så mange, men noen er bedre enn ingenting! Ellers så nyter jeg ferien til de grader, noe jeg tenker at dere andre gjør også! Sykt bra vær og deilig med fri, kan ikke bli bedre enn deeet vel.


Kavi og Thomas, skiikkelig god gutter


Lov å være fjortiss

Jeg har lengt tunge!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye spennende. Sov hos Jørgen og da han og Sindre dro på jobb osv bestemte jeg meg for å være skikkelig husmor, så nå har jeg serr vasket hele huset, støvsugd, ryddet og tilogmed støvsugd sofaene for pels... Ikke værst altså. 

Vi snakkes!

Jeffrey Campbells!

Nå er jeg i bogstadveien og iphoneblogger litt til dere! Tenker det går fint selvom det er første gang hehe! Så på Nelly for noen dager siden at de hadde fått inn ekte Jeffrey Campbells igjen, noe jeg synes er råstilig. De som tør å gå på disse skoene og vise seg frem står jeg i resekt til altså, synes de er råstilige, men samtidig veldig ... store (?). Har et par selv, men mine er da Nelly versjon, og jeg er veldig fornøyd. Kan ikke skryte på meg at jeg har brukt dem enda, men jeg står å beundrer de der de står inntil veggen haha. Lurer litt på hva dere synes om Jeffrey Spikesene? Synes de er døødskule selv ettersom jeg diiiigger nagler og detaljer som spriter opp en ting!Jeffrey Spikes, dør av disse - er døødskule!


Disse var nye på Nelly for litt siden, men selvfølgelig var jeg sen nok til at de var utsolgt da jeg skulle skjekke dem ordentlig ut. Typisk meg.

Nå skal jeg se om jeg finner meg noe fint, elsker bogstadveien - SHOPPING! Vi snakkes senere :D

Outfit idag!

Igår var en helt utroolig koselig dag! Tok det ganske rolig, men Margrete kom til meg ganske tidlig og vi laget mat, gikk på tur og koste oss masse. Haha, egentlig tilbringte vi hele kvelden på kjøkkenet ettersom vi bestemte oss for å lage muffins! HAHA det ble så mye røre, helt syykt så vi endte opp med flere brett med muffins... Senere på kvelden kom Jørgen, og han ble hos meg halve natten for å snakke og bare ha det hyggelig egentlig, så det var kjempe koselig. Setter så stor pris på de gode vennene mine.

Nå var det sååååå digg å sove til jeg selv våknet! Eller, hehe jeg våknet vel egentlig av at Margrete ringte meg siden jeg ba henne vekke meg idag. Vi skal til Bogstadveien etterpå å møte noen av de andre jentene, så det blir kjempe kose! Gleder meg :D


Skjorte - Vero Moda


Floyd//Ring Snö of Sweeden//Armbånd Tyrkia//Armbånd


Ugg Australia//Uggs

Vi snakkes senere søte lesere!
ManiaMania, smykker og stæsj!

Det er alltid kult med tilbehør til enkle klesplagg og outfits! Det trenger vel egentlig ikke alltid være enkelt heller, men smykker, øredobber og tilbehør kan sprite opp et anntrekk på en, to, tre! Nå sitter jeg på maniamania og drømmer meg vekk i smykker, ringer, øredobber og alt stæsj. Seriøst, jeg dævver helt av den siden, de har jo DRIT mye kult, ganske dyrt, men syyyyyyykt kult! Skulle gjerne klikket alt på den nettsiden rett hjem i posten!

-Også er det et stort pluss at de har så unike varer! Bare se her:


Hvor syykt kule er ikke disse ringene?

Den til høyre? Jeg VET, den er utrolig stilig!


Armbåndene de har er helt nydelige! Dødsstilige!


Unik shit!

Anbefaler virkelig alle å ta en titt på ManiaManias nettside HER ettersom de har helt vilt mye fint som både er unikt og ikke finnes i alle butikker i tillegg til at alt de har rett og slett er døøødskult! Elsker stilen de bruker, og synes det passer til alt! Ahhh, heaven.

 Vi snakkes!

 

Svar på spørsmål del 2!

cola vs fanta?  Cola helt klart, fast tilhenger av det og har alltid vært det

hva liker du å gjøre på fritiden? Gjøre masse gøy med venner eller venninner, dra ulike steder, trene masse, feste og oppleve mye morsomt!

Hvis du måtte endre navnet ditt, hva ville du hete da? Jeg skulle jo egentlig hete Karoline da, så noe i den duren kanskje. Er veldig glad i navnet Carina.

Hvor handler du helst klær? Bik Bok, Zara, Vero Moda... hmm, mye kjedebutikker på meg altså!

Dine planer for denne sommern? Skal på venninnetur med Margrete til Tyrkia den 14.Juni, kommer til å bli helt viiiiilt! Også skal jeg til Hellas med tre andre venninner 8.August. Er keen på roskilde også! Ellers, så skal jeg bare jobbe masse, nyte ferien og ha MYE morsomt!

Det flaueste du har gjort? Det er så mye at jeg tror det blir vanskelig å dra ut en enkelt ting.. Eller kanksje - læreren min kom gående med kjæresten sin, også spurte jeg: Ååh, er det faren din? Det var kleint.
hva bruker du på huden til hverdags? Jeg bruker dagkrem som er kjempe fin for huden! Kan legge ut anbefalingsinnlegg om dag og nattkremene mine en gang, de er helt supre! Skal jeg ut kan jeg bruke consealer og solpudder, men jeg prøver å ikke bruke så mye av det til hverdags. Er det krise en dag, så gjør jeg jo det, hehe!
Hvilke hårprodukter bruker du? Jeg bruker redken shampoo (orangsje), avogtil Define og er fornøyd med begge to! Jeg bruker også Redken nr 12 til styling og fiksing av håret mitt, noe jeg også kan legge ut som et anbefalingsinnlegg til dere, for jeg ELSKER det produktet!

Har du din naturlige hårfarge i håret nå? Nei, jeg har stripet det! Min naturlige hårfarge er mye mørkere!

Er håret ditt naturlig rett? Yes it is. Heeeeelt rett. Tror ikke du finner rettere hår.
Hvor ofte klipper du håret ditt? 1 gang i mnd hos Auster frisør på Storo!

Bruker du hårkur? Nope. Får en fast og utrolig bra en hos frisøren når jeg er der, men ellers så og si aldri. Blir litt for mye styr i dusjen med hårkur og da blir det bare til at dusjen min tar hundre år og vannet blir kaldt..
Største ønske? Å være lykkelig i livet og påføre andre like mye glede og lykke :)

Beste sang? Haha, ikke drep meg - Live my life av Justin Bieber ft. East Movement (?)

Noe du MÅ ha med deg om du skal ut? VESKE!

Hva liker du best ved rommet ditt, liksom noe du har der som betyr mye for deg? Haha, en bitteliten gul kosedyrkylling som jeg har hatt siden jeg var bitteliten <3 og lyset mitt over sengen, haha er helt avhengig av lys når jeg skal sove i perioder jeg bli mørkredd.

hvilken kjendis ville du hatt som bestevenn ? Hmm tjaa si det.. Selena Gomez virker veldig fresh!
Det var ikke så mange fler enn det, jeg valgte bort noen så det ikke skulle bli for mange, i tillegg til at en del av spørsmålene var ganske like! Kommer ny spørsmålsrunde en annen dag, så da er det jo bare å spørre om mer!
Vi snakkes:)
Blondt eller brunt hår?

Da ser jeg at leserne mine fra tissus har begynt å komme litt over til denne bloggen, og det er jo kjempe fint! Hyggelig å se at dere fortsetter å titte litt innom mange av dere! Til dere som har fugt meg en stund så vet dere jo at jeg har ganske lyst hår, og dette er da striper jeg tar hos Auster frisør salong på Storo hos en egen frisør. Utrolig fornøyd med resultatene, og har brukt lang tid på å få det dit jeg har det idag ettersom det er utrlolig mange og gjevne striper. Jeg har hatt det veldig lyst nå en stund og er litt i tvil på hva jeg synes er finest av helt lyst og brunt, så tenkte å høre litt med dere?

Altså, jeg tenker at det er jo finest å ha lysere hår mot sommeren og gå litt mørkere mot brunt igjen mot vinteren kanksje? Så ser det mest mulig naturlig ut etter årstidene? Så jeg tenker jo å ha det lyst nå egentlig og kjøre mørkere til høsten, men aldri helt mørkt.BLONDT VS BRUNT?

På disse to bildene her synes jeg nesten egentlig det ser finest med brunt! Men nå har det jo litt med lyset å gjøre også. Tenker egentlig veldig mye på årstidene når jeg skal velge hvilken hårfarge jeg skal gå for neste gang ettersom det er vanlig å være litt lys på sommeren og mørkere mot høsten? Haha tjaaa, vi får se. Kommer ikke til å stripe på nytt før om en stund likevell, men er greit å ha et halvveis bilde av hvordan jeg vil ha det!

Vi snakkes!

Peach clothes and champaign shoes

Når det kommer til sommerklær er jeg utrolig glad i farger som peach, turkis, lyserosa osv. Farger er utrolig fint på solbrun hud og min yndlingsfarge er definitivt peach ettersom jeg har mest av dette i klesskapet mitt og jeg føler det får meg selv litt frem på en måte :) Har funnet noe undertøy fra Nelly jeg likte utrolig godt som jeg også vil vise dere +sko, så får vi se om det havner i min postkasse snart da! Har nettopp shoppet MASSE, og skal vise dere alt sammen på eget innlegg. 

Kortermet peach (utrolig fin farge) bluse HER                                                    Langermet mørke-orange bluse HER


Utrolig søt peach kjole HER                                                                                     Søt brun bluse HER

Enkel sexy og svart BH HER     Sykeste fineste røde BH, alltid hatt lyst på denne og nå skal den hjem til meg! HER

Utrolig søte sko fra Henry Lloyd HER                  Supre pumps (litt dyre) champaign farge med nydelige detaljer HER


Vi snakkes senere søte lesere :)
Bestfriends og bildedryss

Noe av det beste jeg vet om, er å tilbringe kvelder med gode venner eller venninner. Kan egentlig være det samme hva man gjør, når man uansett har det hyggelig og kos sammen. Margrete er min aller beste venninne og vi gjør så mye helt vilt sammen, samtidig som vi har masse kvelder der vi bare koser og rett og slett sover. Det er så deilig å ha venner man kan slå seg til ro med, slappe av med og som aksepterer alt ved deg. Alltid når noe sykt skjer, og Margrete ikke er der blir jeg helt obsessed av å få fortalt henne det. hun må jo få vite det hun også!! Haha, vi har så utrolig spesielt og godt vennskap, og det er jeg sikker på at mange av dere der ute har også!

For meg er det så viktig hva alle andre synes, men oftest hva Margrete synes, for hun betyr veldig mye for meg:) Vi var på vår første sydentur alene i høstferien ifjor (2011) og det var den sykeste turen ever! Vi har allerede bestilt  ny, og vi skal på samme sted, nemlig Side i Tyrkia! Så dit er vi på vei midt i Juni, noe jeg gleder meg helt syykt til. Anbefaler virkelig alle å dra på venninneturer uten foreldre, er det sykeste og du får et minne du ALLTID vil huske! Bare husk på å være forsiktig! Kan legge ut et innlegg om tips til når man skal reise alene til dere!


Fest er alltid gøy!Haha legg merke til at vi ALLTID er plassert likt på bilder, jeg er til høyre og hun er til venstre! Haha, hun er helt herlig, og er et fantastisk menneske alle burde bli kjent med! <3


Har du en spesiell solstråle du er veldig glad i? Vi snakkes!

Bloggdesign som forandrer seg

Hei! (Har byttet blogg fra- www.tissus.blogg.no

Jeg har lagt merke til at mitt eget design forandrer seg som faen når man hopper fra Google Chrome til feks internett explorer. Når man går inn på bloggen min med internett explorer blir jo hele designet helt kaos. Ingenting er på plass, overskriftene blir inni headerne osv! Vet noen hvorfor? Når man bruker Google Chrome er alt bra og alt står fint på plass. Når alt er som det skal, ser det slik ut:

Er det sånn dere ser designet mitt? 

Svar på spørsmål del 1!

Halla!

Her kommer noen svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Som dere ser så har jeg byttet blogg, så dette er min nye og det er her jeg kommer til å blogge fra nå av :)!

Hvor langt hår har du?
Jeg har ganske langt hår, nå går det vel godt under puppene, ca ned til navlen. Bak er det noe lengre :)

Hvilken SATS trener du på?

Trener mest på SATS Storo! Storfornøyd!driver du med sport?
Nei, jeg driver ikke med noen spesiell sport nå... Skulle gjerne gjort det, men føler jeg rett og slett ikke har nok tid til å holde på med noe fast. SATS er veldig fleksibelt ettersom du selv kan velge når du skal trene og hvordan, trives godt med det.

Hvilken sminke bruker du?
Bruker ikke så mye sminke til hverdags, men er flittigbruker av øyenskyggen MAC i sort. Sitter utrolig godt om du bruker primer eller en form for consealer under, perfekt. Eller, så kan jeg bruke solpudder når jeg skal pynte meg eller gjøre noe ekstra. I tillegg om det er helt forferdelig og jeg har ille dager, kan jeg bruke noe consealer.

 


værste marerittet?
Deeeet må defiinitivt være å miste bestevenninnen min, Margrete. Helt klart, da hadde jeg ... vet ikke jeg. Satt meg i fosterstilling i dusjen og blitt der, som Andreas på paradise så fint sa det.

Hvilken shampoo bruker du?
Jeg bruker Redken - den oransje typen for farget hår, utrolig bra og anbefales alle som ønsker pleie til farget hår! Også utrolig god på sommeren!

Yndlings butikk?
Det må vel bli Bik Bok. Finner nesten alltid noe jeg blir glad i der og går nesten aldri tomhendt ut. Egentlig ikke så bra, for min kjære lommebok.
 
Hvor går du til frisøren?
Auster Storo, har egen og fast frisør der, helt ekstremt fornøyd! Unner de alle kunder de kan få.
Derimot Nikita på Storo - aldri gå hit. Da jeg var der stresset friøsren min bare med å bli fortest mulig ferdig, hun var lite imøtekommende, sur og stresset. Håret mitt - snakker vi ikke om.

Hvem er bestevennen din?
Margrete Wøien, forever and ever.
 

Loveyou <3
 
yndlingsplagget ditt?
Mååå være jeans. Har over 140 ulike jeans hihi.

hvorfor blogger du?

Gir meg selv en god oversikt over hva jeg gjør i ulike perioder, dager osv. Får vist litt hvem jeg er og hva jeg liker i tillegg til at jeg kan tipse og dele erfaringer med dere som jeg også kan få gode tilbakemeldinger på! Alltid gøy å dele litt på erfaringer!

Favoritt sted ?
Syden!

Favoritt reise ?
 Margrete og min sin årlige TYRKIATUR! Og gjett hva, vi skal tilbake 14 Juni! HELL YEAH BITCHEZ!
 

Vannscooter. Hahah armene mine ble helt ødelagt etter dette, greide jo ingenting. Margrete bare lo av meg...

Favoritt rett?
Det varierer faktisk veldig til ulike tider, men en vinner som alltid er der er vel så uriginalt som TACO.

Favoritt antrekk?
Favorittantrekkene mine er vel egentlig det jeg pleier å ha på meg når jeg skal på fest eller ut på byen! Eller skal pynte meg i det hele tatt tenker jeg!


Kjolen jeg har på meg på bildet er HERFRA.

Hvem blogger leser du?
Er innom så og si alle de som kommenterer min for å se hva slags lesere jeg har :) Også leser jeg fast de fleste som er på toppen på blogg listen + noen ekstra. www.nettenestea.com er en favoritt.

hvordan har du laget det designet?
Hehe, er ikke akkuratt noe geni der altså. Rett og slett design fra KITTHS!

hvilke land har du vært i ?
 Hmm, dette kan ta tid å tenke på. Norge, Sverige, Danmark, Sør-Korea, Hellas, Tyrkia, Tyskland, Polen, Italia, Frankrike, Spania, Portugal. Det var de jeg kom på i farten, men er sikker på at det er fler! I Hellas har jeg jo vært over 10 ganger på ulike steder og øyer, hehe. Tyrkia drar jeg til for 3. gang nå på venninnetur, elsker det landet og anbefaler ALLE å dra dit når dere skal på ungdomsturer alene! Go for it!

Hvor ofte klipper du håret ditt?
Klipper det 1 gang i mnd og tar ca 2 - 3 cm hver gang, så håret mitt vokset foooort. Blir bare mer og mer hår på hodet mitt...

Bruker du hårkur?
 Tjaa hehe, kan vel ikke si meg så veldig flink til det akkuratt. Bruker det når det står i dusjen en sjelden gang, men når jeg bruker det opp, da kjøper vi ikke inn før neste århundre, så da går jeg jo lenge uten. Gjør det egentlig bare når jeg er hos frisøren, som er sånn - 1 gang pr måned.

Hva liker du best med blogging og hva liker du minst?
 Liker best det at vi kan dele erfaringer og tips. At man kan dele litt om seg selv og hva man driver med samtidig som man får hyggelige og gode tilbakemeldinger fra folk som kanskje har gjort det samme. Det er morsomt! Også får man jo en viss oversikt selv over hva man driver med, blir litt som en ''dagbok''.

Hva jeg liker minst er vel folk som er negative eller skriver under anonyme kommentarer til andre, selvom det skjer sjelden med folk. Også er det jo det at det kan bli stress å måtte poste 3 innlegg om dagen iblandt når man kanskje ikke har tid.

Hva syns du om folk som reklamerer for bloggen sin i kommentarfelt?
Hmm, altså helt ærlig så driter jeg litt i det, for de får jo selv bestemme over hva de gjør med sin egen blogg. Har sett og fått med meg at mange blir irriterte på folk som gjør dette. Om det er en konkurranse de har eller liknende, synes jeg de skal få lov til å lage litt oppstyr med reklame om sin egen blogg for konkurranser synes folk er morsomt! MEN - om det blir hele tiden overalt, da blir det kanskje litt mye. Men som sagt - jeg bryr meg ikke så mye om hva andre gjør med sin egen blogg ettersom det er dems liv :)

Hvordan har du det akkurat nå?
 Åh, hihi så koselig spørsmål. Akkuratt nå har jeg det veldig bra :)
 
Svar på spørsmål del 2 kommer! Snakkes så lenge :) 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits