Tester extensions fra Dream Extensions - bildedryss!

Da har jeg vært så utrolig heldig å få sponset exstensions fra Dream extension Det ble tilsendt i en utrolig fin og søt pakke i rosa hvor håret var knytt fast med silketråder i midten, så veldig bra ut og ga meg et bra første inntrykk! Det er lett å ta av og på seg, sitter bra og faller ikke av. I tillegg ser det veeldig ekte ut, selvom det er syntetisk hår. Jeg hadde trodd det var ekte hår om jeg ikke hadde visst det var syntetisk. Dream extension har laget et utrolig slitesterkt hår som tåler både føning med hårføner, retting og krølling, noe som er positivt med tanke på at man da kan behandle dette som sitt eget hår. Når du tar igjennom håret vil det føles helt som ditt eget hår, noe som også er pluss fra min side.

Jeg har extension som ligger på kategorien brunt hår som du finner HER, straight (altså rett hår, siden jeg har helt rett hår naturlig) i fargen Espresso Straight som du finner HER! Selv har jeg aldri brukt extensions fordi jeg har naturlig langt og veldig tjukt hår som bare har blitt tjukkere og tjukkere i det siste, men jeg ble veldig overrasket over hvordan det så ut med extensions, anbefaler til alle som ønsker en lenger lenge eller et fyldigere hår! På meg, som på bildene vist under får jeg en helt syyykt tjukk hestehale med extensions haha, ser kanksje litt rart ut, men er jo flott også! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke extensions til hverdags, men engang i blandt kunne det vært morsomt!

Lengden jeg har på extensionsene er 40,6 cm, noe som er kortere enn hva jeg egentlig har, så lengden blir det ikke noe forskjell, men tykkelsen blir jo HELT annerledes! Får jo så tjukt hår at jeg vet ikke hva haha. Anbefaler å prøve Dream extension, veldig bra! Her får dere se litt:FØR bilde


Etterbilde!
Hvordan jeg tar det på i enkle bilder:


Sånn ser det ut :) Er en del mørkere enn mitt eget hår, men ettersom håret mitt er mørkere under gjorde det ingenting. Det går ganske i ett om du ser til høyre

Løfter opp mitt eget hår og legger det oppå. Bare det øverste laget, extensionet skal ligge midt imellom ditt eget hår. Her ser man fargeforskjellen en del :)


Hestehale!


Tjukk hestehale!


Haha ja.. måtte retusjere litt

Jeg anbefaler alle å ta en titt innom hjemmesiden til Dream Extension, kjempe bra kvalitet og slitesterkt hår i tillegg til at det føles helt ekte!

//Sponset produkt og reklame - helt egne meninger

Snakkes!

 

 

Venninnetur til Tyrkia - Bildedryss!

Da har jeg kommet hjem fra trening med Jørgen og nå drar det snart avgårde på bussmøte når Margrete kommer til meg :) Blir litt slitsomt siden jeg er så sykt sliten og trøtt idag, men sånn er det jo. Ligger å slapper av litt nå og ser på paradise så får håpe jeg får ladet opp litt nå. Noen dager er rett og slett litt slitsomme haha, hadde så slitsomme fag idag også.. Men skal ikke klage her, har det jo så utrolig bra for tiden anyways :D

14. Juni drar Margrete og jeg på venninnetur til Tyrkia igjen, vi var der jo i høstferien på den VILLESTE turen, så det kommer til å gå over alle stokker å stein! Seriøst jeg gleder meg så sykt og det kommer til å bli en helt sinnsykt uforglemmelig tur med SÅÅÅ mye digg sol, varme, strand, bading, festing og ja.. gud vet hva. ANBEFALER ALLE Å DRA PÅ VENNINNETUR NÅR MULIGHETENE DUKKER OPP! Uforglemmelige minner!Tørker neglene med hårføner daaa...

Snakkes!


 

 

Kjæresten min!

Halla!

Jeg har vært syk en laaang periode nå, men nå begynner jeg å bli helt frisk og oppegående igjen, så da blir det litt enklere å blogge! Denne helgen har vært helt suuuperkos, og vi hadde fri på torsdag - noe som er enda bedre! Torsdag tok vi en skikkelig kosedag hvor Jørgen sov hos meg og vi så på film! Fredag var det 18 års bursdagen til to veldig gode venninner, Carina og Vilde med goood S (stemning), lørdag kos med Jørgen og igår så vi titanic i 3D.

Titanic i 3D var utroolig fin og jeg anbefaler alle å se den! Var mest kjærestepar og jenter i salen, men da vi skulle bestille tidligere på dagen, var det KUN Saga 1 og TO ledige plasser ved siden av hverandre igjen, så det var flaks og det blir fort utsolgt! Det var tilogmed for mange som hadde bestilt (ikke vet jeg hvordan det går an), så vaktene måtte komme inn å sette inn masse ekstra stoler i trappene og mellomgangene! Kvaliteten på 3Den var utrolig bra, og det gjorde filmen til de grader bra, for den er jo i og for seg selv veldig bra fra før av! Og typisk meg.. så satt jeg å gråt som en foss da det var trist, mens Jørgen bare lo av meg. Snill gutt :)

Jørgen og meg :) Kose


<3

Denne uken skal jeg skrive om extensions jeg har motatt fra LUXUSHAIR HER, som jeg er utrooolig fornøyd med! Bruker ikke extensions til hverdags, men disse er utrolig fine og ser så ekte ut at det frister til de grader! Anbefaler alle å ta en titt! Snakkes!

Shortser med nagler!

Halla!

Beklager lite blogging de siste dagene, men det er pga mye sykdom og heeftig med skole.. haha vet det ikke er noe særlig til unnskyldning, men jeg må bare beklage det. Har motatt utrolig bra og fin extensions fra Luxus hair som jeg kommer til å blogge om om ikke så lenge. Anbefaler alle å trykke dere inn på siden dems ettersom de har en utrolig kvalitet i tillegg til at håret virker så og si helt ekte. Har fri idag, så jeg sitter å leser matte til tentamen + historie innlevering, flink som jeg er! Jørgen sov over til idag og det var kjempe kos! Ellers, så blir det bursdagsfeiring for to kjempe gode jenter ikveld så det blir mrosomt! Aner enda ikke hva jeg skal ha på meg, er helt lost, men finner nok noe som sitter bra! OG - jeg har shoppet helt insane mye i det siste, har maaaaaaasse stasj å vise dere her! 

Ellers så har jeg blitt så syykt interessert i shortser med detaljer og nagler. Synes det er helt sykt kult og det gjør plagger så mye mer spritet opp! Selv skal jeg snart ta turen innom Panduro eller nettsider der de selger nagler og kjøpe meg noen pakker så jeg får dekorert mine egene shortser:) Det som er så stilig er at når du gjør det selv, så kan du lage deg unike shortser som ingen andre har like! DRIT kult. Men nå skal jeg grave meg ned i mattebøkene igjen, mens dere kan kose dere med å se på bildene av shortsene under, elsker dem!

Disse shortsene finner du HER! 

Vi snakkes! 

 

Bestilt!

//reklame innlegg

Da har jeg bestilt noen varer fra www.brandsinstyle.com! Gleder meg til de kommer i postkassen min, er masse fint på den siden og anbefaler alle å ta en liten titt! Bestilt i str Small i tskjorten og str 37 i conversene som er i burgunderrød! Har hatt lyst på dem leeenge, så det blir digg!


Suuperfine!


Har også utrolig lyst på denne! Fra Victoria Secret i str Medium!

Så klikk dere inn HER og skjekk ut!

Snakkes!

 

Koooos dag!

Ahh dagen idag har vært kjempe bra! Var på kino med Sondre og så The Hunger Games for andre gang på colosseum, haha likte den så godt! Senere på kvelden var det vors hos meg som har pågått helt til nå :) Orket ikke dra noe videre, var så sykt sliten og hadde så vondt i hodet, men det var utrolig kos med bra mennesker og kos stemning! Ikveld skal jeg faktisk prøve å ta en litt tidlig kveld, men vi får se hvordan det går hehe.. Har ikke gått så bra de andre dagene ettersom jeg har endt i køya kl 4 om natten hele ferien.. døgnrytme ass.

 

Alkoholbildeeee... vet det er fy, men hadde ikke noe passende, hehe.

Snakkes!:)

Obama synger Im sexy and I know it - sykt

Hahaha nå har jeg kommet hjem fra American pie reunion med 12 venner, utrolig koselig og kjempe morsom film! Anbefaler alle å se den! Nå ligger jeg egentlig bare i sengen og er piss trøtt, snakker med Sondre i tlf som jeg har snakket med i 2 timer eller noe.. oog Jørgen pus da :) Så kom Sondre random på denne youtube filmen som faktisk er ganske kul, se den!

 

SEEEE den haha, bra laget!


Vi snakkeees!

Cafe besøk med beste

Det er ALLTID koooooooooooooooooos <3 Skal kanskje på kino ikveld med noen folk også, gleder meg! Sliter fortsatt med å laste opp gårsdagens bilder altså, noen bilder går og andre ikke, forstår ikke hvorfor aaaaah jeg blir så oppgitt.. Men sånn erre!


Loveyou <3

Snakkes!

5 nye bikinier!

Siden den jævla blogg greia ikke vil laste opp alle de fine bildene fra den koselige dagen min igår så får jeg legge ut bilder av bikiniene jeg har klikket meg hjem! Har serr kjøpt meg 5 nye bikinier jeg... haha, nå jeg først kjøper så kjøper jeg så mye på en gang, men disse har jeg sett på en stund nå altså! Idag skal jeg på koselig middag før jeg skal sove hos Mia, det blir bra!


Elsker rødt! Du finner de HER (affiliateslink)


Farger på bikinier er så fint når man er brun!

Dette armbånder er helt nyydelig, er så keen på det... Er HERFRA

La ut bare 4 bikinier nå fordi jeg helt ærlig har klart å glemme hvilken den 5 jeg har bestilt er hahaha.... goood job Hanna. Gleder meg til å dra på middag ikveld <3 Om blogg lar meg, så kommer et kose innlegg fra igår!

Vi snakkes!

Jævla frustrasjon

AHHHHHHHHHHHHH blogg.no vil ikke laste opp NOEN bilder, jeg dævveeeeeerrr.. Serr er så mye tull her får tiden! Dere får MYE bedre innlegg med en gang det fikser seg !

Ny bikini !

Nå kommer jo sommern kjempe fort, så jeg må kjøpe meg masse nye bikinier! Elsker bikini, sommer og varme, så det kommer til å bli en veldig bra sommer. Skal også et par ganger til syden og da er jo det bankers med masse bading! Tar vel snart årets første bad også tenker jeg, haha uff jeg kommer til å dø.

Ellers så irriterer det dritten ut av meg at jeg alltid er too slow med å klikke ting hjem... Når jeg finner en kjempe fin ting og bare tar en tenkedag på om jeg skal kjøpe det eller ikke, da er det utsolgt når jeg skal ha det.. Typisk min flaks det der altså. Tenkte å vise dere et par bikinier jeg synes er drit kule, veldig enkle, men elsker farger om sommeren!

Supre begge to! ahh disse skal hjem til meg :D

Snakkes!

 

 

 

feeeest bilder

Jeg har ikke kommet meg inn på blogg.no i det siste, derfor ingen innlegg til dere, sorry! 

Igår var det kosing hos Jørgen med alle folka, kjempe hyggelig og bra stemning, men det er det jo alltid. Tenkte å legg ut et par bilder til dere så dere kan se, ble ikke så mange, men noen er bedre enn ingenting! Ellers så nyter jeg ferien til de grader, noe jeg tenker at dere andre gjør også! Sykt bra vær og deilig med fri, kan ikke bli bedre enn deeet vel.


Kavi og Thomas, skiikkelig god gutter


Lov å være fjortiss

Jeg har lengt tunge!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye spennende. Sov hos Jørgen og da han og Sindre dro på jobb osv bestemte jeg meg for å være skikkelig husmor, så nå har jeg serr vasket hele huset, støvsugd, ryddet og tilogmed støvsugd sofaene for pels... Ikke værst altså. 

Vi snakkes!

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits